Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankie1977 - 19-12-2012 15:49:17
Auto & Vervoer

Anwb

Volgens mij werk jij voor de anwb want ik ben je naam ook al op andere forums tegengekomen.
grappig dat je iemand een vervelend zeurend kind gaat noemen als op basis van de inhoud geen enkele reden meer is aan te geven waarom da anwb op deze manier te werk gaat.
de bedenker van de wet heeft het de methode op een net goede manier benoemd als "onfatsoenlijke praktijken", andere woorden zijn er niet voor te geven

citaat van de bedenker van wet (martijn van dam):
"verzekeringen vallen onder een andere wet. die wet staat stilzwijgende verlenging wel toe. maar alle fatsoenlijke verzekeraars hebben gezamenlijk afgesproken daar geen gebruik meer van te maken en opzeggingen met opzegtermijn van maximaal een maand te accepteren. de anwb doet ook daar niet aan mee. daar is geen objectief argument voor te bedenken. ik vind het onfatsoenlijke praktijken en roep de anwb dus op om te stoppen met stilzwijgende verlenging. de wet verbiedt dit echter niet omdat noch het lidmaatschap van de anwb, noch de wegenwacht onder deze wet vallen."



=gompy2 schreef op woensdag 19 dec 2012, 14:42: frankie1977

ieder mag een mening hebben, zo ook jij.
echter begin je nu op een vervelend zeurend kind te lijken.
man, zeur alsjebrlieft niet verder, doe die vermaledijde anwb een proces aan!