Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 19-12-2012 16:03:46
Auto & Vervoer

Anwb

[quote=frankie1977 schreef op woensdag 19 dec 2012, 15:49]volgens mij werk jij voor de anwb want ik ben je naam ook al op andere forums tegengekomen.

shit!
hebben ze het toch door geluld?
klopt, dan moet dat op het anwb-forum zijn geweest.
nou ja, goed dan..
nu je het toch weet, mijn echte naam is:
mr. g.h.n.l. (guido) van woerkom, hoofddirecteur

ik heb rechten gestudeerd in leiden. ik werkte onder meer bij albert heijn en werd in 1990 directeur van een communicatieadviesbureau in de bbdo groep nederland. kort daarop trad ik toe tot het groepsbestuur.

sinds augustus 1999 ben ik hoofddirecteur van de anwb. mijn permanente aandachtsgebieden zijn hrm, risicomanagement, communicatie, governance en belangenbehartiging.

ik vervulde diverse nevenfuncties, waaronder die van voorzitter van de hotelschool den haag en van de woningcorporatie ymere. verder had ik toezichthoudende rollen in de verkeersveiligheid (vicevoorzitter van de swov) en het toerisme (penningmeester van nederland schoon). daarnaast bekleedt ik diverse functies in internationale samenwerkingsverbanden zoals de fia.

niet verder lullen hoor!!