Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-12-2012 00:25:47
Auto & Vervoer

Led lampen karwei

Freya schreef op dinsdag 25 dec 2012, 16:04: @^^:

waar het om gaat is dat wanneer je het hebt over b.v. een beamer, er specifiek wordt gesproken over 'de levensduur van de lamp'. het is dan duidelijk dat het gaat om de lamp en niet om het hele apparaat. bij een led-lamp wordt er alléén maar gesproken over 'de levensduur' en wordt er niet specifiek over de led gesproken.
en om dan te stellen 'dat is algemeen bekend' slaat helemaal nergens op. iedereen (nou ja, op ikbenik na dan) die een led-lamp koopt en leest 'levensduur', gaat er vanuit dat de hele lamp wordt bedoeld en niet alleen het led'je...

freya

zo duidelijk als het maar kan, men spreekt over een lamp, een apparaat dat licht geeft en niet over allerlei onderdelen welke er in zouden zitten. nu zou het toch duidelijk moeten zijn. de vraagsteller zou in rechte zijn lamp-apparaat-lichtbron, met de verwachtte levensduur van 50.00 uren gewoon vergoed moeten krijgen. reeds eerder gesteld "hier moet kassa maar eens naar kijken. nu is het hele verhaal een aanfluiting qua garantie en levensduur verwachting.
tienvliet