Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 26-12-2012 14:21:26
Garantie & Verzekeringen

Geen dekking op bril waar dat wel hoort

@carole83
die modules zijn natuurlijk ook een dwaas systeem. daar komen ze nu wel achter.

u denkt dat hij pas in her derde jaar recht op vergoeding zou hebben? stel je dan eens voor dat hij in het eerste jaar de module pas aanzet in december, en bij fbto blijft, dan is hij aan het eind van die drie jaar nog maar twee jaar en een maand verzekerd geweest, met zelfs nog een wachttijd van 6 maanden. komt hij dan jn aanmerking?

nee, nu in 2012 komt hij meteen voor vergoeding in aanmerking en hoeft hij niet te blijven.

ze hebben nu een klantenactie, voor mensen die dus al in 2012 bij hen verzekerd zijn, als die een nieuwe module erbij nemen of een bestaande uitbreiden, geldt geen wachttijd, behalve voor plastische zorg.

"geen wachttijden! bij afsluiten module per 1 januari 2013 een unieke tijdelijke klantenactie. je hebt geen wachttijd als je per 1 januari een nieuwe module aanzet. heb je al een basisverzekering bij fbto? en ga je vanaf 1 januari 2013 de basisverzekering met 1 kalenderjaar verlengen? dan heb je geen wachttijd voor nieuwe aanvullende modules die je kiest. je kunt deze modules dus meteen gebruiken. de wachttijd geldt ook niet wanneer je met ingang van 1 januari 2013 een hoger bedrag kiest voor een module. let op: voor plastische chirurgie (module gezichtszorg en orthodontie) geldt altijd een wachttijd van 24 maanden. voor deze behandelingen heb je dus wel een wachttijd."

je kunt de modules aan-en uitzetten, maar het blijft een idioot systeem.