Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 27-12-2012 10:49:17
Garantie & Verzekeringen

Geen dekking op bril waar dat wel hoort

Module gezichtszorg en orthodontie

met deze module kun je je aanvullend verzekeren voor brillen, lenzen en orthodontie. en je krijgt bijvoorbeeld een vergoeding voor correctie van de bovenoogleden of camouflagetherapie. ook voor het laseren van je ogen (via bergman visionclinics) is een vergoeding mogelijk. daarnaast biedt deze module vergoedingen voor elektrisch ontharen, behandeling van acne en een tegemoetkoming in de kosten van een gehoorapparaat of pruik.

deze module heeft een wachttijd
sluit je deze module tegelijk met je fbto basisverzekering? dan kun je de module meteen gebruiken voor brillen, lenzen of ooglaseren. je hebt dan geen wachttijd. zet je de module later aan? dan betaal je wel premie, maar je krijgt nog geen vergoeding voor brillen, lenzen of ooglaseren. na 6 maanden krijg je wel vergoeding. je hebt dus een wachttijd voor brillen, lenzen of ooglaseren.

ook correctie van de oorstand en bovenoogleden worden vergoed. fbto moet hiervoor vooraf toestemming hebben gegeven. voor plastische chirurgie geldt altijd een wachttijd van 24 maanden. ook als je de module tegelijk met je fbto basisverzekering afsluit. je betaalt dan wel premie, maar kunt deze module nog niet gebruiken voor deze behandelingen.

rechtstreekse link gaat niet, klik op "bereken je premie", vul z.g. geb. datum in http://www.fbto.nl/fbto/zorg/categorieprepareaction.do">klik en klik daarna door op de "i" bij betreffende module. dan zie je de tekst verschijnen die ik hier heb neer gezet.