Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 02-01-2013 21:07:48
Auto & Vervoer

Auto verkopen, koper ( bedrijf ) kan mobiel overschrijven

Hallo rickje1990,

u moet ervoor zorgen dat u bij de verkoop van uw auto of ander voertuig een officieel vrijwaringsbewijs krijgt. het vrijwaringsbewijs is het enige geaccepteerde bewijs dat u niet meer verantwoordelijk bent voor uw verplichtingen als kentekenhouder.

kijk ter info ook even http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/auto/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-als-ik-mijn-auto-of-een-ander-voertuig-wil-verkopen.html">hier.

verkoop aan handelaar (autobedrijf)

verkoopt u uw voertuig aan een door de rdw-erkend autobedrijf dat bevoegd is om vrijwaringsbewijzen uit te schrijven, dan ontvangt u van dat bedrijf het vrijwaringsbewijs. een erkend bedrijf herkent u aan het rdw-erkenningsschild.
voor de overschrijving heeft de medewerker uw volledige kentekenbewijs nodig: voertuigbewijs, tenaamstellingsbewijs en het overschrijvingsbewijs. tevens moet u een geldig legitimatiebewijs overleggen.

kijk ook even http://www.rdw.nl/nl/particulier/auto/kopenverkopen/pages/uwvoertuigverkopen.aspx">hier.

het zou dus kunnen dat het een medewerker van een erkend rdw-bedrijf is, maar dat is hiervandaan niet na te gaan.

met vr.gr.