Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sweeterlake
sweeterlake - 04-01-2013 03:16:28
Geldzaken & Recht

Huis met illegaal dakterras gekocht: wie is verantwoordelijk?

[quote=jungleboek schreef op woensdag 2 jan 2013, 22:27]allereerst, dank voor de snelle reactie!

@tijger en jorisw: ik heb al met de buurman gesproken, hij weigert een handtekening te zetten omdat hij bang is voor de waardedaling van zijn huis. hij is van plan dit jaar z'n huis te verkopen, en ziet dus liever dat mijn balkon verdwijnt.

@sweeterlake: mijn dakterras behoort niet tot de gemeenschappelijke ruimte, daar hij alleen voor mij toegankelijk is. daarnaast is de verkoper ook nog voorzitter van de vve, omdat hij de overige 2 appartementen van het pand bezit...
ik zit er dus over te denken om juridische actie te ondernemen, het dilemma waar ik tegenaan loop, is dat dit niet vergoed wordt door mijn rechtsbijstand (ik heb pas sinds kort rechtsbijstand verzekering en die dekt deze zaak dus niet, omdat de zaak al begon voordat ik rechtsbijstand had). hierdoor kunnen de kosten volgens mij hoog oplopen. kan ik de kosten van een advocaat ook op de verkoper verhalen? want anders vrees ik dat het de financiele middelen gewoonweg niet heb om een zaak aan te spannen..



bedankt voor de terugkoppeling! zou zeker juridische stappen gaan ondernemen, informeer zoals ik eerder schreef bij het juridisch loket o.a. naar de slagingskans.