Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
honza23 - 04-01-2013 21:08:11
Auto & Vervoer

Auto verkopen, koper ( bedrijf ) kan mobiel overschrijven

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 4 jan 2013, 15:16]

nee maar de auto is te koop gezet op 2 januari en dezelfde dag verkocht. hij zou de volgende dag opgehaald worden, zonder gezien te zijn en zonder een proefrit. en dan ter plekke een vrijwaringsbewijs afgeven, hij hoefde niet naar het postkantoor.

wij lezen hier nu geen bericht van ts, dat alles naar wens is verlopen, dus ik blij mijn twijfels houden over de goede afloop.

bij mij is de opkoper ook zo gekomen om 'm op te halen, ongezien en dus nog zonder er in gereden te hebben, motor laten lopen, de oprijwagen opgereden, in mijn woonkamer overgeschreven, op website rdw gecontrolleerd, betaald en sleutewl gegeven in ruil voor vrijwaringsbewijs, het kan dus perfect op deze manier :)