Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 06-01-2013 17:36:40
Computers & Telefonie

Ipad 2 kan geen verbinding meer maken

@mhofman,

uit de handleiding:

verbinding maken met een wi-fi-netwerk
via de wi-fi-instellingen kunt u wi-fi inschakelen en verbinding maken met een wi-fi-netwerk.
wi-fi inschakelen: tik op 'instellingen' > 'wi-fi' en schakel 'wi-fi' in.
verbinding maken met een wi-fi-netwerk: tik op 'instellingen' > 'wi-fi', wacht totdat de ipad alle netwerken heeft gevonden die binnen het bereik liggen en selecteer vervolgens een netwerk. (aan toegang tot sommige wi-fi-netwerken zijn mogelijk kosten verbonden.) geef, indien nodig, een wachtwoord op en tik op 'verbind'. (bij netwerken waarvoor een wachtwoord is vereist, wordt een hangslotsymbool weergegeven.)
als u eenmaal verbinding hebt gemaakt met een wi-fi-netwerk, maakt de ipad automatisch verbinding met het netwerk als dit zich binnen het bereik bevindt. als er zich meerdere bekende netwerken binnen het bereik bevinden, maakt de ipad verbinding met het netwerk dat het laatst is gebruikt.
als de ipad is verbonden met een wi-fi-netwerk, geeft het wi-fi-symbool in de statusbalk de sterkte van de verbinding aan. hoe meer streepjes er te zien zijn, des te sterker is de verbinding.

suc6