Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 10-01-2013 12:26:49
Computers & Telefonie

Brandgevaar meterkast

[quote=webcare liander schreef op donderdag 10 jan 2013, 11:13]beste adrie55,

ik merk dat onze eerdere reactie enige verwarring en onrust heeft veroorzaakt. om deze reden heb ik ter verduidelijking nog een toevoeging geschreven op de eerdere meldingen op deze pagina.

de gele aanvoerleidingen die liander gebruikt zijn veilig en voldoen aan de strenge eisen die hiervoor opgesteld zijn. wij vinden het belangrijk dat wij op een veilige manier van gas (en elektriciteit) naar jou en al onze andere klanten kunnen transporteren. om deze reden volgen wij nauwlettend alle ontwikkelingen op het gebied van veilige leidingen.

mocht je ondanks mijn uitleg toch nog vragen hebben? dan zie ik je reactie graag op dit forum tegemoet.

vriendelijke groet,

medewerker liander webcare
geachte medewerker liander webcare,

met respect!

volgens adrie55 monteert ziggo hun routers in de meterkast...

deze handelswijze is totaal in strijd met de voorschriften van liander zelf!

immers, volgens liander mag er geen andere (elektrische) apparatuur worden geplaatst in de meterkast anders dan door liander gebruikte apparatuur en dat hoort u te weten; zie b.v. deze link:

http://www.energieveilig.nl/nieuws/voorkom_brand_in_uw_meterkast

adrie55 zei:

"ik ben door liander gebeld en de heer de vries vertelde mij dat de gele plastic pijp alleen een om manteling is van de koperen buis, die erin zit".

de gele gas aanvoerleidingen die liander gebruikt hebben een koperen binnenbuis?

graag uw bevestiging, want bij de gele (gladde) kunststof gas aanvoerleidingen die ik heb gezien zit helemaal geen koperen buis.

ik denk dat liander o.a. ziggo zo snel mogelijk moet wijzen op de gevaren als ziggo elektrische apparatuur gaat plaatsen in de meterkast, voordat er nog meer ongelukken gebeuren.

vriendelijke groet,

tar