Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
fera - 11-01-2013 12:36:42
Huishouden & Energie

Welke energieleverancier is goed qua service en prijs?

Ik kan greenchoice aanbevelen. misschien niet de allergoedkoopste maar wel goedkoper als je eigen energieleverancier, essent. greenchoice garandeert een iets lagere prijs dan je netwerkleverancier.
wij hebben ook slechte ervaringen, vooral met essent en later met eneco.
wij hebben met deze leveranciers veel problemen gehad maar sinds we bij greenchoice zijn gaat alles soepel. je krijgt maar 1 rekening, dus geen aparte voor netwerkkosten. gewoon 1 energienota per maand voor alles.
je kan zelf je meterstanden doorgeven dus ook daarover hoeven geen misverstanden meer te bestaan.
als je een andere leverancier hebt dan je netwerkaanbieder geeft deze meestal de standen door en dit geeft extra kans op fouten.
als je greenchoice wel nodig hebt bel je een vast nummer, dus geen duur 0900 nummer waar je ook nog eens tijden in de wacht staat.
elk jaar overstappen kan je misschien geld besparen maar overstappen gaat niet altijd soepel en voor al die ellende die je dan weer hebt, altijd alles controleren, alle tijd die je daar weer in moet steken daar heb ik geen zin meer in.
wij blijven vaste klant bij greenchoice.
succes met je beslissing!!