Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 11-01-2013 13:42:36
Huishouden & Energie

Welke energieleverancier is goed qua service en prijs?

Wij zijn al jaren bij greenchoice voor groen stroom en sins iets korter ook voor groen gas, en dat bevalt ons best. ook met voorgaande leveranciers niet echt problemen gehad, een familielid had ooit een akkefietje met eneco, maar na twee telefoontjes, 1e orienterend en 2e met betere gegevens in de hand, en rustig uitleggen, werd dat keurig opgelost. eneco heeft wel bij dat familielid de hinderlijke eigenschap dat ze tot nu toe elk jaar het maandelijkse voorschotbedrag op een door hen gekozen vast bedrag zetten, een bedrag dat wij niet willen. maar ook daar: zelf veranderen op internet kan of 1 telefoontje is voldoende om het aan te passen.
via de vakbond krijgen we nog wat extra korting bij greenchoice, maar daar zijn ze vast niet uniek in.

inmiddels ook eigen zonnepanelen, en dat voelt fantastisch - de meter terug zien draaien, en nog maar een miniem stroomverbruik met de grote jongens af hoeven rekenen.