Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
fera - 11-01-2013 14:20:11
Huishouden & Energie

Welke energieleverancier is goed qua service en prijs?

De voorschotbedragen zullen ook bij een automatische incasso wel kloppen maar na een verhuizing moesten wij ineens 4 verschillende voorschotten gaan betalen. bij navraag waar dit voor was kregen we geen enkele duidelijkheid. u moet gewoon betalen. punt uit. dat deden we dus niet en maakten zelf maar een voorschot over wat ons redelijk leek. later bleek het o.a. voor de huur van een cv ketel te zijn en voor onderhoud van een eigen cv-ketel.
we hadden zowel geen huur ketel als een onderhoudscontract voor onze eigen ketel. pas nadat we deurwaarders op onze dak hadden gekregen. ze gedreigd hadden met afsluiting heeft uiteindelijk onze rechtsbijstandverzekering de zaak min of meer recht gedraaid. essent heeft de contracten ontbonden maar we moesten nog wel een gedeelte betalen. wij hadden het graag voor laten komen bij de rechtbank want we weigerden te betalen voor iets wat we nooit hadden afgenomen helaas vond de das procederen te duur en heeft ons een bedrag betaald wat wij aan essent moesten betalen. zo komen deze grote jongens er dus mee weg. ze krijgen toch nog geld waar ze geen recht op hebben.
mocht ons dit ooit weer overkomen dan geen rechtsbijstandverzekering maar liever een rechtbank die dit aan de kaak stelt.
voor ons dus nooit meer essent.