Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 11-01-2013 14:52:43
Computers & Telefonie

Brandgevaar meterkast

[quote] @tar hoe de situatie per huis of aansluiting is kan en moet de monteur van je energie netwerkleverancier beoordelen, als dit voor jou ook liander is kun je ze ook emailen.
beste alex,

als u zich in de discussie mengt dient u wel de links te bekijken/u te informeren over de materie; b.v. deze link die ik al eerder gaf:

http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2012/10_oktober/12/binnenland/honderduizenden_meterkasten_brandgevaarlijk.xml

liander en andere netwerkbeheerders zijn bezig met een extreme bezuinigingen waardoor de veiligheid volgens experts wordt "vergeten"...

kunststof gasaanvoerleidingen zijn immers veel goedkoper dan koperen leidingen, net zoals stalen gasaanvoerleidingen in de jaren 1970-1980 ook veel goedkoper waren; nu moeten alle stalen gasaanvoerleidingen worden vervangen omdat die stalen leidingen (op termijn) niet veilig zijn, deze vervanging kost nu vele miljoenen... "penny-wise, pound-foolish".

kunststof gasaanvoerleidingen hebben al tot ernstige incidenten geleid...

liander kan mooie brochures uitgeven, maar als vervolgens b.v. ziggo monteurs zich hier niets van aantrekken is dat in "gidsland" nederland een kwalijke zaak; willens en wetens neemt men nu weer onnodige risico's waarvan de consument de dupe is.