Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-01-2013 10:06:14
Computers & Telefonie

Mijn pc loopt vast na een periode van inactiviteit.

Even een up-date over mijn nog steeds bestaande probleem.
het probleem is iets verandert de pc loopt nu ook vast na constante activiteit.

het voorstel van ramonnetje, het ontstoffen van de pc heb ik gedaan, helaas niet met het gewenste resultaat. er zat aardig wat stof in de videokaart maar verder viel het erg mee.

als de pc stopt dan moet ik dus geforceerd afsluiten, als ik vervolgens weer opstart en f8 ingedrukt hou dan kom ik in een menu terecht waar de onderdelen in een opsomming staan. het is zo dat in dit rijtje alles staat behalve de ssd schijf, waar het besturingssysteem op staat.

als ik de pc normaal afsluit voor deze vastloopt en vervolgens met f8 opstart dan staat de ssd schijf wel gewoon in het rijtje.
ergens tijdens het werken of bij een periode van inactiviteit verdwijnt plots de ssd schijf uit het menu.
wat zou hier de reden van kunnen zijn?
de pc is pas een klein jaar oud en ik heb 3 jaar garantie dus ik wil niet zelf te veel knoeien of vervangen vanwege het vervallen van de garantie.
het systeem is een i7 ,met ssd schijf 64gb, 8gb geheugen, 1tb hd en windows 7 besturing,ie 9.
ik heb zelf het idee dat het een software probleem is, maar de oplossing zie ik niet.
de temp is goed, er staan geen uitroeptekens bij de diverse, met het programmaatje aidia64 lijkt alles goed geen foutmeldingen temperatuur van de diverse onderdelen allemaal rond de 30 graden. heeft er nog iemand een suggestie?