Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 12-01-2013 13:03:16
Voeding & Gezondheid

De huishoudelijke hulp verdwijnt?

Dat had ik natuurlijk eerst moeten doen. onderstaand uit geld & recht een stukje dat is verschenen in de volkskrant. deze man moet de plannen verkopen om de huishoudelijke zorg aan gehandicapten, chronisch zieken en bejaarden door hun kinderen en mantelzorgers te laten verrichten/betalen. voor de goede orde: martin van rijn is econoom en heeft duidelijk helemaal niets met de zorg te maken.

martin van rijn
wat nog veel minder past, is dat de commissie die het onderzoek naar amarantis leidde, tot voor kort onder voorzitterschap stond van de nieuwbakken pvda-staatssecretaris van wvc, martin van rijn. deze man, die het onderzoek leidde naar graaiers en zichzelf verrijkende bestuurders in het onderwijs, liet zich als bestuursvoorzitter van pggm een salaris van 469.000 euro uitbetalen. van rijn zit nu in één kabinet met lilianne ploumen die als voorzitter van de pvda ooit het voortreffelijke plan lanceerde om pvda-leden die zichzelf in (semi)overheidsdienst een salaris boven de balkenendenorm toekennen (181.000 euro), uit te sluiten van ministersposten, staatssecretariaten en burgemeesterschappen. als het onderzoek naar de val van amarantis iets heeft aangetoond, dan is het wel een stuitend gebrek aan moreel besef bij vrijwel alle betrokkenen.