Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wepsie
wepsie - 16-01-2013 20:51:59
Computers & Telefonie

Hoe moet je een e-boek downloaden?

[quote=dolfin schreef op woensdag 16 jan 2013, 18:52]kobo e-readers zijn beveiligd. daarop kan je geen e-books lezen dan van hun zelf.

dat klopt niet. ik heb met kerst een kobo touch gekregen. ik heb sindsdien vele boeken gedownload, zowel betalende boeken (van eci) als gratis boeken van het internet geplukt. allemaal via adobe digital editions op de e-reader gezet. ook de kaften zijn allemaal te zien. al vele uren lees plezier gehad.

als ik een boek download dan open ik eerst adobe digital editions. dan ga ik het boek downloaden; ik klik op downloaden -> opslaan -> map openen. ik zie het boek al staan met het adobe digital icoontje, ik sleep het naar adobe digital editions en plaats het in de bibliotheek. daarna sluit ik mijn e-reader aan en rechts zie je het icoontje van de e-reader verschijnen en dan zet ik het boek over naar de e-reader. je kan op synchroniseren drukken op je e-reader of je klikt met de rechter knop van de muis op het boekt en klikt op kopieren naar e-reader. dit werkt perfect voor mij.