Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 17-01-2013 22:04:16
Computers & Telefonie

Kpn firmware 4.4.0.5 voor kpn stroomnet netwerkadapter (kpn draadloze verbindingsset)

Het is mooi dat kpn dat nu op de website aanbiedt.

de informatie dat kpn het niet op hun website aanbiedt heb ik van een kpn-monteur, die ook aangaf dat de kpn helpdesk niets af wist van de nieuwe firmware. ook zijn recent onderzoek op internet heeft niets opgeleverd. voor de monteurs is er een speciale website waarop o.a. deze firmware sindskort te downloaden is.

ook ik heb op internet gezocht en niets gevonden. maar dat is veranderd nadat ik op marktplaats.nl over de nieuwe firmware http://www.marktplaats.nl/a/contacten-en-berichten/advies-en-oproepen/m620496386-devolo-dlan-200-plus-kpn-200-plus-waarschuwing.html">een bericht heb geplaatst (op 9-1-2013).

een vraagje aan sara_china:
vanaf wanneer biedt kpn de nieuwe firmware op hun website aan?

ik heb namelijk de indruk met mijn publicatie op marktplaats.nl toch wat los gemaakt te hebben ook bij kpn, gezien de vele hits die ik nu krijg bij een google-search opdracht.