Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-01-2013 22:41:46
Huishouden & Energie

Schimmel op muur

Eerst behandelen met een schimmelwerend middel en dan echt, zoals ik al eerder schreef, met verf voor een kaasmakerij.
wij hebben in de badkamer bijna 20 jaar schimmel gehad en de mensen voor ons ook 10 jaar, maar dat merkten we pas na aankoop en bewonen van ons huis. dus 30 jaar schimmel. een foutje van de bouw? velen in de buurt hebben de badkamer afgetimmerd, maar dat is verstoppen van het probleem en het vocht blijft. we hadden een raam in de badkamer, een afzuiger die geschikt is voor een totaalpakket van keuken, badkamer en toiletten, plaatsten een rooster in de deur, later een stuk van de deur afgezaagd, maar niets hielp. onze wasmachine en condens-wasdroger stonden toen (en nu nog steeds) in de badkamer.
najaar 1998 lieten we onze badkamer verbouwen. we behandelden de muren met verf voor een kaasmakerij (waar het natuurlijk ook altijd vochtig is) en hebben sinds die tijd nooit meer schimmel in de badkamer gehad. nog steeds dezelfde afzuiger, nog steeds wasmachine en condens-wasdroger in deze natte ruimte, geen raam meer maar een rooster in het raam.
echt het werkt perfect. maar gebruik wel zeer goed materiaal. wij kochten alles bij een verfgroothandel voor vakmensen, maar waar ook pariculieren mogen kopen.
op andere plekken in huis hadden we ook schimmel zoals vraagsteller noemt. hier eerst behandeld met een schimmelwerend middel., daarna witte muurverf. alles gekocht bij de verfgroothandel..