Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-01-2013 12:05:38
Garantie & Verzekeringen

Bijrijder vernield in psychische toestand voorruit. wie betaald de schade?

Mammientje schreef op woensdag 23 jan 2013, 10:18: wittechoco schreef op woensdag 23 jan 2013, 01:18: hoe ga jij bewijzen dat hij in een psychische toestand was?

we waren samen met buurtgenoten al bezig om hem op te laten nemen. daar gaan enkele dagen/weken overheen om het voor elkaar te krijgen. zolang hij niet een gevaar voor anderen was was er geen urgentie.
hij had voordat dit bij ons gebeurde ook enkele tuinen vernield en bij de buren schade aangebracht. deze zijn wel netjes vergoed.

het kan toch niet zo zijn dat je je medemens niet meer moet gaan helpen in voor hun moeilijke situaties gebeurt? (als je weet dat wanneer er iets nadeligs voor jou gebeurt hij het niet kan vergoeden)

punt is dat jij niet kan bewijzen dat hij die ruit niet opzettelijk vernield heeft.