Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johannes1 - 23-01-2013 13:38:59
Computers & Telefonie

Grootte tabletscherm

Hallo aspirant-koper,
lees ik het goed, dan heb je hoofdzakelijk de intentie om het beoogde apparaat te kopen om dit binnenshuis te gebruiken, waarbij je dan een bedieningsgemak toch wel voorop wilt stellen; dit omdat je goed 'zicht ' wilt hebben zodat jouw ogen niet al te vermoeid raken.
ik neem verder aan, dat je toch hopelijk niet jouw keuze mede laat bepalen door de media-beïnvloeding, zo van : jan heeft zo'n ding, dan moet ik me dat toch zeker ook kunnen permitteren. als dat de drijfreden is, moet je toch gaan zorgen baas te blijven over eigen beurs.
dan zou ik zo zegen, misschien - nee vrij wel zeker - heb je óf een pc óf een laptop.
ben je daar tevreden mee; zo niet, wat zijn dan de minpunten én worden die opgeheven bij het kopen van zo'n 'tablet '?? begint de twijfel al te komen ?
zou jouw huidige apparaat = als je héél eerlijk wilt zijn = niet ruimschoots voldoen aan de behoeften die je hebt om er iets mee te doen ??
bedenk ook dat het kostenplaatje geen 'kattendrek' is , maw mogelijk toch een hele hap uit jouw portemonnee; een som, die je mogelijk veel beter kunt besparen of aan iets noodzakelijks kunt besteden , waar jouw hele gezin iets aan heeft.
blijf dus kritisch alvorens te beslissen; je hebt 't niet dringend nodig én ook de prijzen hiervan zullen kelderen; weet weet wil je 't dan zelfs niet eens meer.
blijf jezelf !
succes er mee.