Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koningsjpc - 23-01-2013 14:30:42
Computers & Telefonie

Grootte tabletscherm

Ben het helemaal eens met johannes1. heb zelf een 10 inch android tablet, maar ook een laptop, alsmede een e-reader 7 inch. tablet is gemakkelijk om even op internet te surfen, maar werk zelf veel liever met de laptop, o.a. typen etc. gaat veel eenvoudiger op een laptop als op een tablet. gebruik de tablet veelal om boeken te lezen en om, zoals gezegd, even op internet te surfen (en heel soms om een spelletje te doen).
de market app kun je zo downloaden op je tablet. kijk ook goed uit, of je wel bijv. een ipad wil, want die zijn stukken duurder als een android tablet. op een android tablet zitten al de diverse aansluitingen standaard, zoals aansluiting mini sd kaart, usb aansluiting etc., die je op de ipad niet hebt. deze aansluitingen moet je bij de ipad bijkopen.

hoewel de ipad het meeste verkochte tablet is, waarschijnlijk alleen al om de naam), heeft een android tablet meer directe mogelijkheden. het scherm van de ipad is verder enorm mooi.

gebruik je de tablet hoofdzakelijk om boeken te lezen, zou ik voor een e-reader gaan. veel beter beeld, ook in de zon (tablet weerkaatst dan enorm erg, zodat lezen in de zon niet goed gaat). een e-reader werkt met "inkt", zodat de pagina's ook in de zon goed leesbaar zijn.
ga je voor een android, neem dan wel versie 4 (ongeacht het merk).

wil je de nederlandse economie stimuleren, neem dan bijv. de yarvik (komt uit eindhoven). deze is ook (redelijk) goed en goedkoop.