Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 29-01-2013 11:21:00
Geldzaken & Recht

Aow gat

Aow gat van een paar maanden? heel spijtig, maar wat denkt u van 2 jaar? een werkeloze krijgt gewoon 2 jaar later zn aow. daar bovenop tegen die tijd ook nog eens een lager pensioen. het kan niet op!

met dat eigen huis kreeg ik al geen uitkering. reken dat eens uit. allemaal omdat je een (niet afbetaald) eigen huis hebt. voor mij geen regeling. en aan het eind van de rit als ik dus al 24 maanden aow heb ingeleverd, pakken ze dat huis ook nog af. let maar op. het grote afpakken is nog maar net begonnen. ik ben geen miljonair! ook een modale nederlander wordt gepakt.

en dat is niet rutte's schuld. pvda kiezers bv. met een eigen huis voelen zich misschien nog steeds een arbeider, maar zij behoren ook tot de categorie vermogenden. dat vinden ze bij de pvda tenminste. maar ook bij de sp, groen links en d66 vinden ze dat.

voor mijn generatie zijn alle leuke regelingen als vut, pre-pensioen (maar nog veel meer hoor) sowieso afgeschaft terwijl ik er wel aan meebetaald heb.

@tijger1
heel vermakelijk om te lezen dat je voortdurend als vvd-er neer gezet wordt. goed lezen is blijkt niet eenvoudig. complimenten dat je steeds weer alles netjes uitlegt.