Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kk
kkwattez - 29-01-2013 22:08:35
Auto & Vervoer

Kilometervrij.nl

Twee jaar later willen wij deze ervaring graag nog met de wereld delen.

ons eindrapport: kilometervrij.nl is een waardeloos bedrijf.

voor een lange rit door europa kregen wij onlangs een 15 jaar oude bestelwagen mee van kilometervrij.nl, die bergop geen 70 km/u haalde! de handrem was ook nog eens stuk. levensgevaarlijk.
bij terugkomst vroegen we ernaar en kregen we als antwoord een technisch verhaal over het type wagen, waaruit wij blijkbaar hadden moeten afleiden dat hij waardeloos rijdt in de bergen. eigen schuld dus, volgens hen.

goedkoop? ja. maar goedkoop bij kilometervrij blijkt enorm duurkoop - ronduit gevaarlijk en de service is te belachelijk slecht voor worden. wat een amateurs...

dus als je kilometervrij een busje wilt huren, doe het niet bij kilometervrij.nl maar zoek een van de vele andere verhuurders uit.