Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rd
rdhtdr - 31-01-2013 08:50:50
Voeding & Gezondheid

Traplift

Ik heb voor mijn oom in vlijmen ook een traplift gekocht en we hebben uiteindelijk voor een traplift van thyssenkrupp encasa gekozen omdat die de lift aan de binnenkant hebben gemaakt waardoor mijn tante ook nog veilig over de trap kon lopen. otolift wilde een traplift aan de buitenkant maken en de leuning weghalen. mijn tante moest dan ook de traplift maar gaan gebruiken. dat wilde ze niet en terecht want ze is nog heel fit. ze loopt nog elke dag meerdere malen de trap op met behoud van de leuning.

mijn oom heeft een computerkamer op zolder en deze lift gaat, omdat hij aan de binnenkant zit, in een keer naar boven. was ook nog goedkoper en voor mijn oom veel fijner om maar een keer op te hoeven stappen. daar hadden we eerst niet eens bij stilgestaan maar de adviseur wel.

een andere adviseur van stannah vertelde dat ze dan de rail als leuning kon gebruiken maar als ik nu de lift zie klopt dat niet.

mijn oom en tante zijn zeer tevreden en ik ben blij dat we de goede keus hebben gemaakt want mijn oom blijft me er aan herinneren dat we de goede keuze hebben gemaakt en ik moet er niet aan denken dat dat niet het geval was geweest. ;-).

succes met de keuze. persoonlijk zou ik het wel weten als het om uw ouders gaat want u komt er regelmatig neem ik aan en dat wilt u toch horen dat u het goede advies heeft gegeven ;-).