Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rectificator - 31-01-2013 10:02:08
Elektronica & TV

Weg met de btw actie mediamarkt

[quote=marcoo schreef op maandag 28 jan 2013, 13:08]onlangs was de actie bij de mediamarkt. haal je voordeel, alles nu zonder btw. wat ze er niet bij zeggen is dat prijzen veelal hoger zijn, dan de week ervoor.
voorbeeld : router kost overal 70 euro. maar tijdens de actie week opeens 98.99 bij mediamarkt. met "zonder btw" is dat 82 euro. 12 euro duurder dus.
vandaag kijk ik op de mediamarkt site om mijn vermoeden te checken... en jawel. hij is weer de normale prijs van 69.99 euro.!! heb je dus vorige week gekocht.. heb je 12 euro te veel betaald! dat is toch gewoon consumentenbedrog?

consumentenbedrog?
de consument is blind, rekent zich rijk (21% btw weg ermee is niet gelijk aan 21% korting) en komt dan soms bedrogen uit.

sowieso wordt er nergens gezegd dat er op alles korting gegeven wordt.
een bose bijvoorbeeld doet nooit mee met acties. ook apple kan bepalen dat er alleen korting gegeven mag worden op imac en macbook, maar niet op ipads.

iemand die de actievoorwaarden gelezen heeft, weet tevens dat accessoires (waaronder ook de routers) uitgesloten zijn. je hele voorbeeld is dus totaal niet relevant.

er staat intern zowat de doodstraf op het ophogen van prijzen gedurende de weken voor de btw-actie. dit neemt niet weg dat er natuurlijk lokaal fouten kunnen gemaakt worden (joh, mensenwerk) en dat er artikelen opgeprijsd worden die de week ervoor in de flyer stonden (geen korting op korting), maar dit is absoluut geen beleid.

zo slecht is het allemaal niet geregeld in die tent hoor, maar ja... hoge bomen, veel wind. het staat elke actie gewoon ramvol in de winkel dus er zal toch ook vooral heel veel goed gaan.

nederland klaagland.