Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marjoke9 - 01-02-2013 13:51:05
Voeding & Gezondheid

Traplift

Beste hans,

heel herkenbaar uw probleem. voor veel mensen is het vinden van een traplift en de informatie die daarbij hoort niet eenvoudig. een traplift is geen aankoop die je elke dag doet.

ons bedrijf http://handicare-trapliften.nl">handicare trapliften is (naast eerdergenoemde bedrijven) één van de drie fabrikanten (met gevestigde naam en eigen fabriek) in nederland. wij adviseren u uzelf vooraf goed te laten informeren en de aanbiedingen te vergelijken. elke trap en elk persoon is namelijk anders. wat voor de een de beste oplossing is, is dat voor de ander nog niet. het beste kunt u een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met een adviseur die hiervoor bij u thuis komt, aanvragen. u kunt dit bij alle nederlandse fabrikanten aanvragen en zo op basis van goede informatie zelf de juiste keuze maken. uiteraard staan ook wij u graag te woord.

veel succes!