Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 01-02-2013 21:21:04
Computers & Telefonie

Wat betekent melding: turegopt not found-geen autocheck

@karin61
mbam moet je altijd eerst updaten voor het gebruik, mocht je dat niet doen. je zou mbam ook nog in veilige modus kunnen laten scannen en dan losgekoppeld van internet.
als de ventilatorgaten vol stof zitten die eens schoonmaken.
heb je al via het configuratiescherm gekeken of een programma tussen je programma's staat dat er niet thuis hoort?
of bij opstarten, via start - msconfiguratie - in het venstertje dat dan verschijnt opstarten (openen) eens kijken of er iets aangevinkt staat van een onbekend programma? niet zomaar allerhande weghalen maar dan eerst even op internet zoeken.
als je pc schoon is van virussen e.d. dan zou je de laptop wat kunnen opschonen met de schijfopruiming van vista zelf, dat zit op de laptop. zoals hier al is gezegd, al die programma's om de pc sneller te maken kun je maar beter ver vandaan blijven.
je zou ook eens foutcontrole en repair kunnen laten lopen, zien of dat iets oplevert. mogelijk moet je dan eerst instellen dat dat bij de eerstvolgende keer met het opstarten gebeurt.
ik zou wel als dat kan eerst eens back-ups van de bestanden maken die je niet kwijt wilt (documenten, afbeeldingen bijv.) als er geen virussen e.d. zijn. vooral mocht je ertoe besluiten om terug te gaan naar de fabrieksinstellingen.
als je niet veel opschiet zou je nog op een hijackthis forum de problemen kunnen voorleggen.

vr.gr.