Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 02-02-2013 07:24:00
Voeding & Gezondheid

De huishoudelijke hulp verdwijnt?

Ok carola83, punt voor u, had in november voor het laatst hierover discussie. maar u ziet hoe dit wordt benaderd? het komt wat later, we juist omdat er voor hen thuis geen zorg zal kunnen zijn. het blijft afbraak van zorg en dat voor mensen die bovenmatig hard hebben gewerkt om die voorzieningen in orde te krijgen. we gaan dus vrolijk terug met onze welvaart, want o, dat is pas in 2016!
laten we vaststellen dat de leegstand in verpleeg- en verzorgingshuizen half leeg zouden komen te staan en de thuiszorg een fiasco, dat is nu dus een paar jaar afgewend. laten we vooral denken dat het allemaal meevalt. ik heb de nagalm nog gehoord van de kreet: gaat u allen gerust slapen..., zo letterlijk aan de vooravond van wo 2.