Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 04-02-2013 15:11:50
Voeding & Gezondheid

Kokosvet

Mijn jarenlange ervaring met nl artsen is dat ze veel te weinig tijd hebben om van alles op de hoogte te raken. daarom duurt het soms vele jaren voor een bepaalde overtuiging eindelijk overboord is gegooid. ik herinner me nog al die jaren dat men vond dat je geen eieren moest eten die je cholesterol konden verhogen. terwijl vanuit vele onderzoeken in o.a. japan en amerika al láng bekend was dat eieren eten juist zo goed is tegen die cholesterolverhoging! dus toen eindelijk eens onze regels hier ook overstag gingen, bleek nog lange tijd hoe halsstarrig dit sprookje leefde (en nóg leeft!) onder de mensen en sommige artsen......
ook het feit dat kokosolie zeer gezond is voor de mens wordt door veel artsen nog steeds niet serieus genomen. ze hebben er een eigen mening over, die ook weer afkomstig is van anderen, die de wijsheid in pacht denken te hebben, en papegaaien die mening dus na.
daarom ben ik blij dat er google is, je kunt er van alles in vinden m.b.t. wat voor onderwerp dan ook. zo ook dit onderwerp. en wil je echt soliede info hebben, ga dan eens naar www.mercola.com. weliswaar een amerikaanse site, maar als je geen moeite hebt met engels lezen, zal je hier verschrikkelijk veel aan hebben, want deze arts (mercola) staat wereldwijd bekend als de arts die sprookjes uit de weg ruimt en aankomt met gefundeerde bewijzen.
bovendien heeft margarine, zeker de nl !, geen positieve naam in de wereld van de melkproducten. teveel aan gerommeld, waardoor het niet supergezond genoemd kan worden. de franse boters, geldt ook voor de margarines daar als je per sé margarine wilt hebben, zijn veel beter in kwaliteit!