Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pb
pbarendse - 04-02-2013 17:47:38
Voeding & Gezondheid

Kokosvet

[quote=fpo schreef op maandag 4 feb 2013, 17:36]de reden waarom ik zo reageer, is omdat u werkelijk geen verstand hebt opgedaan van dit onderwerp, uit gebrek aan gedegen onderzoek. en als daar dan uitspraken over komen die totaal niet kloppen, zelfs het tegendeel zijn van de werkelijkheid, dan gaan mijn tenen krommen. er is al teveel onzin via fora gespuid - en daar horen uw opmerkingen ook onder -, dus ik ben blij dat er nog mensen zijn die werkelijk weten waar ze het over hebben. die hebben echt recht van spreken.....
een behoorlijk boude uitspraak. ik ben erg benieuwd waar u deze aanname op stoelt, voor zover ik weet ken ik u niet en kent u mij niet, en kunt u dus ook niet op de hoogte zijn van wat ik wel dan niet weet of onderzoek.
het geeft voor mij echter weer volkomen duidelijk aan met wat voor persoon ik te maken heb, en dat het volledig zinloos gaat worden om deze discussie met u te gaan voeren omdat het verloop van deze discussies mij maar al te goed bekend is. ik ga u vragen naar wetenschappelijke onderbouwing van uw claims, die kunt u niet geven dus komt u met allerlei vage websites en louche onderzoeken, die ondergraaf ik vervolgens weer en vraag u naar echte bewijzen en voor we het weten zijn we 80 pagina's en 5 maanden verder. daar ga ik dus maar niet aan beginnen.

als mensen willen weten wat voor discussie ik bedoel: zoek op een willekeurig forum een willekeurig onderwerp over bijvoorbeeld aspartaam, en u krijgt voorbeelden te over.

en voordat fpo nog meer rare insinuaties gaat doen: nee, ik werk niet in de voedingsmiddelenindustrie, en ook niet in de farmaceutische industrie. ik heb geen enkele band met welke margarineproducent dan ook, zowel privé als zakelijk. ik ben slechts iemand die sceptisch staat tegenover allerlei nonsens die mensen plegen te spuien op internet over voedingsmiddelen...