Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 04-02-2013 21:45:00
Computers & Telefonie

Ongewenst adsl abonnement bij 'online'

[quote=marijnroelandt schreef op zaterdag 2 feb 2013, 17:53]2. een adsl verbinding loopt via de telefoonlijn. aangezien ik met 2 medestudenten in een studentenwoning woon, is er geen eens een vaste telefoonlijn aanwezig. (ik ben een student, ik weet precies wat adsl is, waarom zou ik bewust een adsl contract afsluiten als ik geen vaste telefoonlijn heb?)


niet om het een of ander, maar de telfort verbinding van je http://www.internetvergelijken.com/internet-abonnement/telfort/internet-standaard">link is ook een http://www.telfort.nl/internet/internet/#open-tab-specificaties">adsl aansluiting hoor. blijkbaar weet je er toch wat minder vanaf dan je doet voorkomen. dus als je geen telefoonlijn hebt, dan gaat het bij telfort ook niet werken.

[quote]techniek
dsl netwerk adsl1/2/2+ en vdsl
ip-adres dynamisch
draadloos modem zyxel 2812hnu-f1