Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 04-02-2013 22:21:38
Geldzaken & Recht

Erfbelasting: (belasting-) vorderingen en schulden

Welke info ik nog moet hebben? tja, als het een beetje duidelijk is hoe het werkt, rest het vaststellen van de betrokken getallen.

ik was overigens van plan om eens op een rij te zetten hoe het werkt, vorderingen en schulden in de (afwikkeling) nalatenschap en bij de erfbelasting. dit n.a.v. de info hierover die ik hier en elders tegengekomen ben. lijkt mij een goed idee om dit voor mezelf te doen.

maar ik kan mij ook voorstellen dat er mensen zijn voor wie deze materie niet helder is, en als je dan een idee hebt van hoe het zit, is dit wellicht interessant om aan anderen door te geven. maar ik heb het idee dat hier weinig behoefte aan is. dan ga ik geen moeite doen om er een mooi verhaal van te maken.

dus ik laat het hierbij. als er nog interessante zaken naar voren komen (bijv. bij de (ingevulde) aangifte of aanslag), dan zal ik dat zeker hier melden.