Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 06-02-2013 23:10:49
Geldzaken & Recht

Erfbelasting: (belasting-) vorderingen en schulden

@fred

nou wordt het toch echt wel komisch hoor. u hebt een heleboel vragen gesteld en daarnaast ook goedbedoelde adviezen gekregen.

niemand vindt het apart, dat u vragen stelt, daar is dit forum voor. en hoewel de toelichting van de belastingdienst echt wel volledig is, kan ik mij voorstellen, dat iemand die daar nog nooit mee te maken heeft gehad op sommige gebieden nog wat verduidelijkingen wil. het is zeker niet verstandig je te baseren op wat de meeste mensen vinden, maar als de antwoorden in de lijn liggen van de toelichting van de belastingdienst zou ik ze toch maar voor waar aannemen.

begrijp ik nu goed dat u de uitleg op uw vragen hebt verzameld met de daarbij gegeven tips, zodat als straks iemand hier een vraag stelt over een dergelijke kwestie u antwoorden en tips gast verstrekken? heel grappig.