Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

macwouter
macwouter - 07-02-2013 00:59:01
Voeding & Gezondheid

Hardnekkig slijm in de keel

Ik wil u niet bang maken maar u heeft het ook over groene slijm achter in uw keel ?????

symptomen van gonorroe in de keel
als de keel geïnfecteerd is, dan kan dit asymptomatisch zijn - dat wil zeggen geen symptomen veroorzaken. maar het kan ook leiden tot keelpijn, dit is het meest voorkomende symptoom. de getroffen keel lijkt op een keelontsteking met roodheid en soms zijn er witte vlekken of is er witachtige / gele afscheiding zichtbaar.

naast een zere keel, kan een persoon met orale gonorroe ook last krijgen van overgeven, pijn bij het slikken en koorts. de verschijnselen van orale gonorroe zijn voor mannen of vrouwen dezelfde en meestal treden ze een paar dagen nadat de patiënt oraal contact met de geslachtsdelen of het anale gebied van een partner als de partner is geïnfecteerd met de bacterie. mensen met orale gonorroe zullen de ziekte vaak niet doorgeven aan anderen, maar uitgesloten is het zeker niet. de meeste onderzoekers stellen dat door zoenen de ziekte niet wordt overgebracht, aangezien de bacteriën blijkbaar niet de tong of de mond infecteren.