Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 08-02-2013 18:10:40
Computers & Telefonie

Nieuwe versie messenger

@liduin,

nog ter info:

wij stoppen wereldwijd met de bestaande messenger-service (behalve voor het vasteland van china waar messenger beschikbaar blijft) en voegen de fantastische functies van messenger en skype samen. als je een update uitvoert naar skype en je je aanmeldt met een microsoft-account (zelfde als je messenger-id), zijn je contactpersonen binnen handbereik. je kunt net als voorheen een chatbericht aan hen verzenden en een videochat voeren. je kunt bovendien nieuwe manieren ontdekken om contact te houden via skype op je mobiele telefoon en tablet.

wat gaat er dus gebeuren tussen nu en het moment dat we met messenger stoppen?
messenger blijft op dezelfde manier werken als nu. als je je op je desktop** bij messenger hebt aangemeld, zie je een banner met een melding om messenger bij te werken. wanneer je op de banner klikt, wordt een venster met een installatieprogramma geopend met het verzoek om bij te werken. hiermee word je door de installatieprocedure geleid voor het installeren van skype en het automatisch verwijderen van messenger.
spatie
wat gaat er dus gebeuren nadat we met messenger zijn gestopt?
messenger-gebruikers op desktops** kunnen zich niet meer aanmelden en kunnen alleen maar bijwerken naar skype. als je probeert om je aan te melden, wordt een melding weergegeven en als je doorgaat, word je door de installatieprocedure geleid voor het installeren van skype en het tegelijkertijd automatisch verwijderen van messenger.
(bron: mail van ms)

met vr.gr.