Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 12-02-2013 00:00:22
Computers & Telefonie

Word automatisch uitgelogd

[quote=dearagain schreef op maandag 11 feb 2013, 20:14][quote=valerius-2 schreef op maandag 11 feb 2013, 19:38]ga eerst na het inloggen naar mijn profiel en naar het beantwoorden van de zaken. profiel vind op de plaats waar daarvoor inloggen heeft gestaan.

*ik snap je antwoord niet valerius-2

*kun je het nog eens stap voor stap uitleggen, want ik zit soms ook met dit probleem

ik dat het duidelijk was. maar ik probeer het dabn stap voor stap. ik ga naar de site en login. als ik ben ingelogd ga ik naar mijn profiel op de zelfde plaats waar eerst inlogen stond, staat nu mijn profiel dat betekemt dat ik ben ingelogd. nu ga ik naar 1 van rubrieken, zeg maar vraag en beantwoord en dan heb ik verder gen probleem meer. dat is voor mij de vaste route. alleen als men iets heeft gezocht dan moet ik eerst weer het zelfde doen. maar als ik dus gelijk gaat naar beantwoorden recente discussies heb ik geen last meer.