Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 13-02-2013 14:05:04
Elektronica & TV

Gehele posting quoten zonder eigen toevoeging.

Offtopic:

@inekel1953:

natuurlijk kan ik steeds de redactie aanschrijven.
maar de redactie leest ook de topics.

uit ervaring met een andere omroep (een provinciale omroep) weet ik dat als de redactie iets in het hoofd gehaald heeft, dat er dan zeer moeilijk communiceren is.

het probleem is dat de redactie geen forumgebruikers zijn. dus zij vinden dat het goed is, terwijl de forumgebruikers aangeven dat het niet goed is.
komt ook nog bij dat een ontwerper van een website, dus de inhuis algemene ontwerper, nogal een bepaalde status heeft. als die iets ontworpen heeft, dan kun jij als forumgebruiker aangeven dat zijn denkwijze niet klopt, maar daar wordt echt niet naar geluisterd.

ik spreek uit ervaring.

ik ben zelf forumbeheerder geweest bij een forum van een consumentenprogramma van een een provinciale omroep. en ik heb daar ook "ruzie" gehad met de ontwerper en redactie.