Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 16-02-2013 11:38:13
Geldzaken & Recht

Administratiekosten bekeuring

[quote=charleycool schreef op zaterdag 16 feb 2013, 11:28]het is toch wel grappig dat winnie20 mensen voor de gek wil houden.grappenmaker.alleen wat veel mensen moeten bedenken dat dit een vraag is over bekeuringen en niet wie ergens intrapt of taal fouten maakt.laten we gewoon bij het onderwerp blijven en niet afdwalen voor wat voor reden ook.daar bereiken we niets mee.
ik ben zo ontopic als het maar wezen kan.

het probleem is dat veel mensen het niet kunnen geloven dat met die "administratiekosten" de schoolboeken betaald worden. mensen leggen die link niet, dus het bestaat ook niet.

sinds 2009 worden bij de bekeuringen die "administratiekosten" in rekening gebracht. vanaf dat jaar zij ook de schoolboeken gratis.

de vraag die ook gesteld was: wat heeft een verkeersboete met schoolboeken te maken? het antwoord is op zich: niets. echter worden met de "administratiekosten" die extra bij de verkeersboetes in rekening worden gebracht de schoolboeken van bekostigd.

en wat iemands mening daarover is, is totaal niet relevant.