Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 16-02-2013 13:07:22
Geldzaken & Recht

Administratiekosten bekeuring

Link van ron klik http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2009/09/09/5618288-antwoorden-kamervragen-inzake-hoge-administratiekosten-van-verkeersboetes-en-het-bericht-dat-de-door-het-cjib-geheven-administratiekosten-op-wahv-boetes-hoger-zou-zijn-dat-de-werkelijke-kosten.html">hier
daarin staat ook de berekening van hoe de administratiekosten in 2009 tot stand kwamen.
personeelskosten 2,23
apparaatskosten  2,54
gerechtskosten  0,68
afschrijving en rente  0,55
totaal  € 6,00

@ikbenik, je moet wel met sterkere bewijzen komen, dan dat er in 2009 administratiekosten werden ingevoerd op bekeuringen en dat ook in dat jaar de schoolboeken gratis werden.
ik heb een beetje gegoogeld, maar gehandicapten waren er juist van overtuigd dat de schoolboeken werden betaald door te bezuinigen op de awbz. iedere groep die 'gepakt' werd zal wel de gratis schoolboeken als 'dader' hebben gezien.

als je een begroting van 2009 hier kan presenteren waarin staat dat de schoolboeken worden bekostigd door een administratiekosten op bekeuringen, dan ben ik om.
keiharde bewijzen dus.