Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ee
eengedupeerde - 19-02-2013 13:15:59
Vrije tijd & Tuin

Ticket point betrouwbaar?

Ik moet toch even reageren. vorig jaar via vakantieveilingen tickets gekocht bij ticketpoint voor de toppers, maar die kaarten bleken dubbel verkocht te zijn.
wij moesten de hele avond verkassen want de arena zat bomvol. telkens bleken we toch weer op plekken te zitten die al verkocht waren. echt een vreselijke ervaring.
heel genant om telkens weer opnieuw voor schut te staan om maar niet te spreken van de onderdelen van het concert die we gemist hebben.

vele malen mailtjes gestuurd via vakantieveilingen en rechtstreeks naar ticketpoint. ticketpoint reageerde echter niet.
uiteindelijk nogmaals een mail gestuurd in november of zo en toen kregen we de dvd toegestuurd!

als ik nu google op "klachten ticketpoint" zijn er toch wel erg veel mensen die aangeven geen tickets te hebben ontvangen en/of geen reactie te krijgen op klachten.

en tot mijn stomme verbazing zie ik dat ticketpoint toch weer via vakantievelingen de tickets voor de toppers verkoopt............. ik durf niet meer.
vorig jaar voor 4 kaarten 176 euro betaald. toch wel erg veel geld en om dan zo respectloos behandeld te worden. ze kunnen toch op zijn minst excuus aanbieden.

dus ik zeg : ticketpoint niet doen!!!!!