Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 20-02-2013 22:02:08
Computers & Telefonie

Tablet herkent geen usb

@freya, valt wel mee hoor, ik had wat minder regels...
@whoving, trek de stekkers er eens uit, sluit de tablet normaal af en zet de tablet helemaal uit en even later weer aanzetten. dan nog eens de procedure proberen, (stekker erin, instellingen etc.).
anders, met verwijzing naar freya, de tablet op de pc aansluiten, de usb stick ook in de pc, vervolgens via start naar apparaten en printers en de tablet opzoeken. je zou dan de bestanden van de usb stick via de pc naar de tablet moeten kunnen kopiƫren (en daarop vervolgens bekijken).
en, ook met verwijzing naar freya, wel alles weer op de juiste manier loskoppelen zoals je anders een stick of andere apparatuur veilig uit zet/verwijderd op de pc. en ook op de tablet uitzetten, dat zal net zo werken als je wifi aan- en uit zet neem ik aan.