Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 22-02-2013 21:40:13
Computers & Telefonie

Voorstel om de tabaksindustrie aan te pakken

Ik heb grote moeite dat eerst iedereen moest roken, anders hoorde je er niet bij, en nu is het een hetze tegen alles wat met roken te maken heeft.

hoe kan de maatschappij zo veranderen van eerst verplicht roken naar het totale verbod van roken?

daarnaast: van een keer meeroken krijg je echt geen kanker en ben je niet gelijk ten dode opgeschreven. ik heb grote moeite met dat beeld dat geschept wordt.

helaas wordt een behoorlijke grote groep vergeten die wel roken en zo verslaafd zijn dat ze niet kunnen stoppen. die mensen worden in een totale isolement gestopt. onaanvaardbaar.

ik ben zelf een niet roker en ik heb ook nog nooit gerookt. ik weet niet eens wat het is.

de maatschappij is naar mening veel te hard geworden. meedogenloos. ik, ik ik, en de rest kan ....
nu zie je dus dat mensen aangeven dat zij niet roken en dus ook door die mentaliteit eisen dat ze niet in aanraking kunnen komen met tabaksrook. en daarbij keihard en meedogenloos opstellen.