Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

superspeedy
superspeedy - 23-02-2013 17:03:03
Geldzaken & Recht

Nog meer geld verdienen op internet

[quote=de eelco schreef op zaterdag 23 feb 2013, 12:14]ik zie dat je altijd snel klaar staat met mensen bij voorbaat te veroordelen,maar reageren vind je leuk, hoop dat je veel kijkers trekt. ik durf tenminste mijn gezicht te laten zien.


superspeedy je bent in mijn ogen gewoon een ordinere oplichter die hier op deze forum reclame maakt voor je oplicht bedrijfje.niet meer en niet minder.en dat je zo trots bent omdat je je gezicht laat zien dat is jou zaak want wie kan me garanderen dat het wel jou foto is en niet 1tje van internet geplukt.ik wil dan ook hierbij iedereen waarschuwen om niet met dit soort zaken in zee te gaan want je bent je geld kwijt en een hoop ellende rijker....

nou moet je echt ophouden onrust stoker; ze kunnen jou beter verwijderen; mij gewoon als oplichter uitmaken; waar slaat dat op; als je kon lezen dan had je gezien dat ik geen reclame maak maar ook niet zomaar mensen veroordeel. maar als je mijn foto niet geloofd wil ik je ook wel persoonlijk op komen zoeken om je te overtuigen. kan ik gelijk het woord ordinaire oplichter komen verwijderen. meer woorden wil ik aan jou niet meer besteden. ga lekker ergens anders mensen lopen uitschelden.