Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 24-02-2013 08:38:15
Geldzaken & Recht

Nog meer geld verdienen op internet

Nou moet je echt ophouden onrust stoker; ze kunnen jou beter verwijderen; mij gewoon als oplichter uitmaken; waar slaat dat op; als je kon lezen dan had je gezien dat ik geen reclame maak maar ook niet zomaar mensen veroordeel. maar als je mijn foto niet geloofd wil ik je ook wel persoonlijk op komen zoeken om je te overtuigen. kan ik gelijk het woord ordinaire oplichter komen verwijderen. meer woorden wil ik aan jou niet meer besteden. ga lekker ergens anders mensen lopen uitschelden.



kijk superspeedy waar het om gaat is en dat begrijp jij blijkbaar niet is dat voor deze praktijken veelvuldig word gewaarschuwt..als jij nog en sprookjes gelooft moet je je geld vooral in dit soort zaken steken maar dan niet achteraf huilie huilie hier komen doen omdat je je geld kwijt bent...