Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ixjeer1300
ixjeer1300 - 24-02-2013 10:11:55
Geldzaken & Recht

Ing slaat slaatje uit eigen probleem.

[quote=_connie_ schreef op zondag 24 feb 2013, 10:06][quote=ixjeer1300 schreef op zondag 24 feb 2013, 09:48][quote=carola.83 schreef op zondag 24 feb 2013, 09:39].......wat nu?........

lijkt me duidelijk: of aanvragen bij de hypotheekshop of alles laten zoals het is. je had natuurlijk al veel eerder stappen kunnen ondernemen, je wacht zelf tot het (bijna) te laat is.


dat is een onzinantwoord. ik ben toch op tijd, of niet?
het probleem zit bij de bank, niet bij mij.

als je om vijf voor zes naar de bakker gaat voor brood, dan is de deur toch ook niet 'alvast gesloten' omdat er nog klanten in de winkel staan?
het gaat mij om het principe, niet om die 225 euro.



de deur zal dan misschien niet op slot zijn maar het brood wel uitverkocht....en dat is een beetje waar het nu dus om gaat.



heel leuk connie, maar die beste bakker heeft nog wel brood, maar dat ligt bij de concurrent. daarmee heeft hij een deal gesloten. daar kun je namelijk om vijf voor zes wel naar binnen. alleen kost zijn brood ineens het dubbele.
jullie begrijpen het allemaal niet. of jullie zijn vermoedelijk bankmedewerkers die de boel trollen.