Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ixjeer1300
ixjeer1300 - 24-02-2013 10:27:00
Geldzaken & Recht

Ing slaat slaatje uit eigen probleem.

[quote=carola.83 schreef op zondag 24 feb 2013, 10:21][quote=ixjeer1300 schreef op zondag 24 feb 2013, 09:48]

dat is een onzinantwoord. ik ben toch op tijd, of niet?
het probleem zit bij de bank, niet bij mij.

als je om vijf voor zes naar de bakker gaat voor brood, dan is de deur toch ook niet 'alvast gesloten' omdat er nog klanten in de winkel staan?
het gaat mij om het principe, niet om die 225 euro.

heb je niets anders te doen dan dit soort open deuren in te trappen?


je komt zeker nooit vlak voor sluitingstijd in een winkel? dan kun je nl. weten dat inderdaad vaak de deur al dicht is, terwijl er nog klanten in de winkel rond lopen.

en probeer nog maar eens het brood te kopen dat je wilt, vlak voor sluitingstijd! lukt je ook niet.

je denkt toch zeker niet dat je de enige bent die op het laatste moment tot omzetting hypotheek besluit? voor klachten moet je trouwens bij minister blok zijn, die had dan moeten regelen dat alle aanvragen die voor 1/4 bij de bank binnen zijn, nog in behandeling moeten worden genomen.

wat zijn jullie toch agressief. ik ben op tijd punt uit. niet te laat, maar op tijd. of begrijp je deze twee woorden niet? die deal met de hypotheekshop vind ik op zich wel prima, maar als bank ga je de kosten van hun onderbezetting toch niet afwentelen op je vaste klanten?