Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 24-02-2013 10:35:23
Geldzaken & Recht

Ing slaat slaatje uit eigen probleem.

[quote=ixjeer1300 schreef op zondag 24 feb 2013, 10:19][quote=tijger1 schreef op zondag 24 feb 2013, 10:12]ik werkte gisteren anders nog bij lekturama, maar goed de ing doe ik er een beetje bij.

weet nu nog steeds niet waarom u uw hypotheek wilt veranderen. of is het omdat "iedereen" het doet?

als je dit nu als eerste had gevraagd ipv direct een mening te geven of ik iets wel of niet moet doen. want dat bepaal ik namelijk zelf.
maar goed.ik wil je graag wat meer info geven.
het gaat namelijk om een levensverzekeringswoekerpolis van de sns-bank die zo slecht rendeert, dat ik ermee moet stoppen. volgens mijn tussenpersoon was het nu gunstig om het vrijgekomen bedrag in een bankspaarconstructie onder te brengen. de hypotheek loopt dus bij de ing.
daarom ben ik aan de late kant, maar nogmaals: ik ben niet te laat.


dat was ook het eerste dat ik gevraagd heb.


waarom zou u eigenlijk uw hypotheek om willen zetten?


die woekerpolis van de sns staat dus los van de hypotheek, en zal al jaren en jaren slecht renderen. wel grappig dat uw tussenpersoon het nu "gunstig" vind om dat bedrag in een bankspaarproduct onder te brengen. moet ook wel weer kassa zijn voor hem.

u kunt dat bedrag ook gewoon gebruiken om af te lossen op de hypotheek hoor. maar uiteraard bepaalt u dat zelf.

ik ga anders niet graag van pissebed naar kakkebed.