Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 26-02-2013 20:04:19
Huishouden & Energie

Oxxio colportage/oplichting

Helaas moet ik u zeggen dat dit geen colportage is. bij colportage komen ze bij je thuis. u bent op straat aangesproken en dan heeft u geen 8 dagen bedenktijd.
met andere woorden: u zit eraan vast.

waar u het op moet gooien is op de wet oneerlijke handelspraktijken. u bent verkeerd geïnformeerd (in de veronderstelling dat u tekende voor informatie) en daarom heeft u uw handtekening gezet. deze misleiding is er de oorzaak van dat u het contract tekende. u kunt zich hierbij beroepen op misleiding en agressieve verkoopmethoden.

overigens begrijp ik werkelijk niet dat u een handtekening zet als u eerst 'dat joch wel wat aan wilt doen'. dan loop je weg of je maakt ruzie. dat is een ongeloofwaardig stuk in uw verhaal.

daar zult u het mee moeten doen. bewijzen dat u bent misleid en op een agressieve manier bent benaderd heeft u niet. en dan is het ook nog eens zo dat als oxxio met nuon in contact treedt dat u bent overgestapt, nuon niet anders kan doen dan dat toe te staan.

veel succes ermee.