Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jangmcoolen - 26-02-2013 21:10:13
Geldzaken & Recht

Administratiekosten bekeuring

Jullie mogen zo positief zijn als je wilt, maar als het de politie echt te doen is om veiligheid staan ze vooral op plaatsen waar het onverantwoord is om hard te rijden; bijvoorbeeld bij scholen en sportvelden.
nee, daar staan ze niet -- ze staan bij voorkeur op stukken weg die een vervolg zijn van een weg waar je wat harder mocht rijden en je moet dan wat snelheid terugnemen; onlangs nog 2 kennissen van 80 naar 50 en 2 verbalen voor -- direct na het bord - rijden van 57 en 58.
nee, jongens, 10 of meer plaatsen in eindhoven -- waar ze vaak staan -- wijs ik makkelijk aan, waar het geen enkel, maar ook geen enkele kwaad kan als je onbewust enkele kilometertjes te hard rijdt.
waar denk je dat de agressiviteit vandaan komt?. denk eens na slimmeriken .
je moet verbalen geven die in zich een opvoedend karakter hebben, niet waarvan iedereen aanvoelt dat het alleen maar te doen is om de overheidskas te spekken.
mijn vertrouwen in de politie is geheel weg.